TQ Followers

Monday

Penapis Air Moden DOA High Tech




Penapis Air Alkali DOA

Kami mencari Agent seluruh Malaysia. Hanya 15 orang diperlukan.
Nama anda akan diwar-warkan sebagai pengedar yang sah.
Harga jualan RM488 sahaja.
Untuk Pengedar hanya RM1750 dapat 5 unit sahaja.
Berminat hubungi 0136458580

Alkali - Moden - Halal - Murah! 

Saturday

Penapis Air Imtiyaaz * Baru * BerKualiti * Harga Murah!

PROMOSI AWAL TAHUN 2016.
TAHUN KESIHATAN ANDA
 *** Kami sudah 8 tahun dalam pasaran ***
RAMAI SUDAH MEMILIKI, KINI GILIRAN ANDA
Kepada yang berminat untuk mendapatkan Penapis Air Imtiyaaz Alkali (halal dan kualiti) waktu TERHAD!
*** COD area Kajang, Bangi, Putrajaya, Dengkil, Sepang, Ampang, Shah Alam, Puchong, Cheras & Semenyih. Untuk pelanggan yang ingin mendapatkan perkhidmatan pasang terus di rumah juga disediakan. 
*      Sila sms/whatsapp/wechat ke 0136458580 utk harga terkini.     *
Harga PROMOSI untuk pelanggan Persona Trading sahaja:

1- Imtiyaaz Special Edition SE - RM558 * STOK TERHAD! Cepat Order. Sms utk Super Promosi!! DISKAUN 10%!!  (Sila call segera)
2- Imtiyaaz Dr.Imtiyaaz Classic - RM450 (asal RM698) * OUT OF STOCK
3- Imtiyaaz Execlusive - RM560 (asal RM798) * STOK HABIS.
4- Dr.Imtiyaaz - RM578 (asal RM1298) * OUT OF STOCK!
5- Dr.Imtiyaaz EXTRA - RM780 (asal RM1498) - Produk terbaru 7 tabung. *STOK BARU SAMPAI* sms utk Super Promosi!! Diskaun 20% !!!! (Sila call hari ni)
Sila sms ke 013 645 8580 untuk promosi terbaru. Terima kasih.
# Kami juga menyediakan perkhidmatan penghantaran & pemasangan terus ke rumah. # Tambahan RM50 untuk kos pemasangan di seluruh Selangor.
Nota: Tambah RM30 per unit untuk penghantaran melalui courier ke seluruh Semenanjung & RM50 ke Sabah/Sarawak & RM100 ke Singapura/Brunei. Manakala untuk Dr. Imtiyaaz Extra kos penghantaran RM50 (semenanjung Msia) manakala RM100 untuk ke Sabah/Sarawak.
MAYBANK: 562021602484 Bukit Persona Marketing.  
Email: emoneydigger@gmail.com
Sila sms/whatsapp: Nama penuh~produk pilihan~alamat penuh, untuk penghantaran. No. akaun akan diberi setelah sms. Penghantaran akan dibuat dalam masa 24jam. 

STOK TERHAD!  Sila hubungi saya 0136458580 sekarang sebelum PROMOSI TAMAT. Terima kasih 

Terima kasih kepada pembeli-pembeli penapis Imtiyaaz. Kepercayaan anda tidak kami persia-siakan. 




Tuesday

Promosi Terbaik Kualiti Terbaik. Dr.Imtiyaaz Extra


Ramai yang bertanya apa beza antara penapis air jenama IMTIYAAZ.
PENAPIS YANG TERBAIK ADALAH DR.IMTIYAAZ EXTRA.
Antara berikut adalah kelebihannya:
1) 7 penapis @ Filter. Menapis air yang disalurkan ke rumah anda dengan lebih baik.
Air akan menjadi lebih halus dan boleh terus diminum.
2) Klorin yang terdapat di dalam air paip akan ditapis. Air yang dihasilkan bukan sahaja bebas klorin malah bebas bau dan lebih bersih.
3) Kotoran yang tidak nampak oleh mata kasar akan terperangkap di seramik (pertahanan pertama). Kotoran akan nampak jelas setelah 2-3 minggu penggunaan. Anda boleh mencuci kotoran tersebut. Terdapat juga kawasan yang kotoran akan jelas kelihatan setelah 2-3 hari penggunaan Penapis Air Imtiyaaz.
4) Air yang dihasilkan juga akan menjadi air Alkali, air alkali baik untuk badan untuk mengimbangi
makanan dan minuman yang banyak mengandungi asid. Badan akan akan rasa lebih sihat dan selesa. Air alkali baik utk mereka yang ada penyakit gout, asid urik tinggi dalam badan, kolestrol tinggi, dan bermacam-macam lagi.
5) Selain harga penapis Imtiyaaz murah, tabung @filter juga murah dan mampu milik.
6) HALAL dan produk keluaran bumiputra Islam. Sokong produk Malaysia ini.

Banyak lagi kelebihan Penapis Air Dr. Imtiyaaz Extra ini. Dapatkan hari ini dengan harga RM980 Harga asal RM1498. (termasuk kos pemasangan diseluruh Selangor & kos pos seluruh Malaysia) Anda pasti berpuashati dengan produk IMTIYAAZ ini. TAWARAN TERHAD PADA 50 unit sahaja! 

Sila sms ke 0136458580 untuk promosi terbaik & HARGA RUNTUH untuk pelanggan IMTIYAAZ. 
Sila sms ke 0136458580 untuk promosi terbaik & HARGA RUNTUH untuk pelanggan IMTIYAAZ.

Terima kasih. Untuk tempahan boleh sms 0136458580. Pembayaran boleh dibuat OnLine transfer, bank in atau COD @ Bayar ketika terima.

Servis Penapis Air Imtiyaaz

  

** SERVIS, MAINTAINENCE DAN ALAT GANTI**

Ramai yang tidak tahu dan tidak sedar tentang servis penapis air ini. Sebenarnya tidak kira penapis air dirumah anda itu mahal atau murah yang penting anda perlu tahu dan ambil tahu tentang servis dan kos servis penapis air anda itu. Ditakuti air yang terhasil dari Penapis Air yang tidak diservis dan diganti filter akan menghasikan air yang tidak sihat.

IMTIYAAZ menawarkan servis penapis air yang paling murah dan mudah. Untuk maklumat tentang penapis air imtiyaaz dan kos-kos yang perlu anda tahu sila login dan LIKE Facebook Imtiyaaz ini.
<KLiK Disini>>

Semua jenis tabung/filter gantian pelbagai model IMTIYAAZ ada di dalam stok termasuk model Dr.Imtiyaaz (6 tabung), Dr. Imtiyaaz Classic (5 tabung) dan Exclusive Hijau (6 tabung).

Harga tidak mahal untuk semua model termasuk Imtiyaaz SE, Dr. Imtiyaaz, Exclusive Hitam/Hijau, Dr. Imtiyaaz Classic dan juga Dr. Imtiyaaz Extra.

Kami menawarkan servis terus ke RUMAH anda untuk kawasan Selangor. Manakala untuk kawasan lain seluruh Malaysia, anda boleh tempah Tabung Penapis atau spare part lain melalui pos. Sila sms ke 0136458580 untuk mendapat harga promosi.

# WARRANTY 1 tahun bagi pembelian produk baru Imtiyaaz.


Gambar Penapis Air Imtiyaaz - Ready Stok!

      Imtiyaaz SE (Special Edition) 5 Penapis


Imtiyaaz Exclusive ( 6 Penapis )


Dr. Imtiyaaz Extra ( 7 Penapis )


Sila hubungi 0136458580 untuk tempahan segera.
Terima kasih :)



Wednesday

Tahap Alkali Penapis Air Imtiyaaz


Penapis Air Imtiyaaz menghasilkan air beralkali tinggi.
* Special Edition (SE) 5 penapis menghasilkan air tahap alkali antara 7.5ph - 8.5ph
* Execlusive 6 penapis menghasilkan air tahap alkali antara 8ph - 9ph
* Dr. Imtiyaaz Extra 7 penapis menghasilkan air tahap alkali antara 8ph - 9.5ph.

Tahap alkali bergantung juga kepada keadaan air sesetengah tempat. Menurut Dr. Susan Lark (Penulis Buku Chemistry of Success)" Air Alkali berfungsi seperti anti oksida kerana terdapat lebihan elektron didalamnya. Ini dapat membantu badan menyingkirkan sebarang pembentukan penyakit yang cenderung berlaku. 

Air alkali baik untuk membantu mengurangkan berat badan, mengurangkan kadar kolestrol, gout dan pelbagai lagi penyakit. Belilah penapis air Imtiyaaz hari ini, dapatkan harga promosi. Sila hubungi 0136458580. Terima kasih


Tuesday

Klorin?



Kebaikan dan keburukan KLORIN dalam air paip di rumah kita. 

Klorin digunakan hampir di seluruh dunia untuk merawat air minuman yang dibekalkan kepada orang awam kerana kesan toksiknya ke atas bakteria dan membunuh kuman bawaan air yang boleh meyebabkan penyakit. Namun terdapat bukti saintifik yang semakin berkembang yang menunjukan bahawa klorin di dalam air menyebabkan kesan jangka panjang yang lebih buruk daripada kesan yang cuba di halang dengan penggunaannya. Kesan-kesan ini mungkin disebabkan oleh pengambilan secara terus atau penyerapan melalui kulit.

Cara mudah dan murah menyingkir klorin dalam air ===> Guna Penapis Air Imtiyaaz 

Monday

Air Penapis Baik untuk Bayi


Ramai pengguna di luar sana telah sedar tentang kebaikan air penapis. Ramai juga tercari-cari penapis air terbaik untuk keluarga. Terutama mereka yang baru mendapat bayi. Kesedaran lebih tinggi untuk mendapatkan penapis air untuk kesihatan keluarga terutama bayi yang baru dilahirkan. Memang ramai akan menasihati agar menggunakan penapis air kerana kualiti air yang keluar dari paip air dirumah sekarang agak rendah. Kadang-kadang mengeluarkan bau, rasa dan air yang kurang bersih. Dan bayi yang baru dilahirkan mudah mendapat selsema, batuk dan penyakit2 yang tidak dijangka.

Oleh itu, belilah penapis air Imtiyaaz kerana ianya halal, murah, mudah diselenggara serta baik untuk seisi keluarga terutamanya bayi. Sila hubungi 0136458580. Terima kasih


Thursday

IMTIYAAZ TERMOS ALKALI


Kelebihan IMTIYAAZ TERMOS ALKALI:
* Mudah bawa ke mana saja (Mobile)* Membekal air alkali & antioksida* Sukatan yg mudah - 8 kali minum sehari
(4 liter)
* Praktikal utk pengguna & pesakit*Murah & efisyen (hanya tambah air paip/ R.O/ air mineral)

Kenapa IMTIYAAZ TERMOS ALKALI?

* Menukar menjadi air alkali (hingga pH 8.5) - menstabil tahap asid dalam badan bg meningkatkan daya imunisasi / tahan tubuh badan.* Membentuk ikatan air kepada heksagon, molekul air lebih halus, potensi negative.* Antioksida - membantu menghapus radikal bebas dlm badan.* Membantu menyingkir lebih toksin dlm badan.* Membantu anda menjadi lebih bertenaga.* Memberi oksigen yg lebih - meningkatkan kualiti tidur & masalah kesihatan.* Membersih usus - saliran tempat punca pelbagai penyakit.* Meningkatkan daya tahan penyakit @ imunisasi tubuh.* Melambatkan proses penuaan - Awet muda.* Memberi lebih mineral yang senang diserap oleh tubuh.* Memecahkan lemak, kolesterol & asid dalam darah.* Meningkatkan metabolisme badan & baik untuk pengaliran darah.* Membersih muka untuk seri muka serta menghilangkan jerawat &
jeragat.
* Merawat kulit gatal, berkudis, luka dan menghentikan pendarahan.* Merawat & menyembuh pelbagai jenis penyakit secara semulajadi.Harga jualan memang RM298 tapi PROMOSI sekarang hanya RM168 sahaja!Berminat sila sms ke 0136458580

Berminat?

Pen Bacaan Al Quran

Harga RM240 = 1 unit
Harga RM200 = 2 unit ke atas

* Amat sesuai bila Ramadhan menjelang tiba, untuk hadiah untuk tersayang.
Kami juga menyediakan perkhidmatan penghantaran jika anda ingin menghantar kepada seseorang.

Pakej Produk yang diperolehi :
1. Al Quran
2. Muqaddam ( sesuai untuk kanak2 )
3. Manual cara guna
4. Pen Reader (M-1)
5. Earphone
6. USB cable
7. 2 Battery AAA

Ciri-Ciri
1) Dibaca oleh 3 qari.
2) Terdapat terjemahan ayat dalam B.Melayu dan Inggeris.
3) Mudah digunakan dan pelbagai fungsi
4) Boleh berfungsi sebagai mp3, simpanan lagu nasyid & doa.
5) Memori tersedia 2GB
6) Kualiti bunyi yang baik, speaker lantang & jelas
7) Mudah dibawa kemana-mana.

Boleh datang ambil di booth kami di Econsave Bangi. Syabill 013 645 8580.
Free Delivery ke seluruh semenanjung.

Wednesday

Krim Ajaib atau Lumiglow

Bantu promosi produk dan blog isteri.
Dapatkan Lumiglow yang digunakan untuk pelbagai fungsi kesihatan dan aktifkan hormon dalam tubuh anda... Hanya dengan satu harga ISTIMEWA , BUKAN Rm585 atau Rm385 Tetapi...HARGA PROMOSI -> HANYA RM 190!!! KLIK utk maklumat lanjut

Saturday

Pengumuman Pemenang2 Contest Persona Trading

Maaf terlambat untuk mengumumkan pemenang2 Contest. 2 peserta dipilih dari online dan 2 peserta terpilih offline. Setelah diperhati dan dipilih, berikut adalah pemenang-pemenangnya.
(Sila emailkan alamat untuk pihak Persona Trading poskan hadiah). Tahniah!

Pemenang pertama
http://putrilyanie.blogspot.com/2011/05/persona-trading-my-first-contest.html

Pemenang kedua
Aeininhayatey Abdullah (Bandar Baru Bangi)

Pemenang ketiga
http://shielasuri.blogspot.com/2011/06/persona-trading-my-first-contest.html

Pemenang keempat
Nurul Asyiqin bt Mohd. Radzi (Kajang)


Thursday

Contest Persona Trading DiTUTUP

Terima kasih yang telah mengambil bahagian dalam contest Persona Trading samada secara online atau offline. Pemenang akan diumumkan dalam masa 2-3 hari kerana tuan punya blog tidak berapa sihat. Insyaaallah saya sedang membuat semakan dan pertimbangan. TQ semua

Saturday

PERSONA TRADING: My First Contest

Salam kepada semua.. Saya ingin membuat contest untuk pertama kalinya di PERSONA TRADING.. Sangat mudah untuk join contest ini.. Harap anda semua sudi menyertainya..


Syarat2 penyertaan:
1) Letakkan header di atas dalam entry anda.
2) Mestilah menjadi follower PERSONA TRADING.
3) Buat entry mengenai contest ini dengan menjawab soalan2 berikut:
a) Pernahkah anda dengar dan menggunakan produk Imtiyaaz?
b) Adakah anda menggunakan penapis air di rumah?
Jika ya, jenama apa?
c) Jika anda mengetahui tentang kebaikan penapis air untuk
keluarga anda dan kami pula menawarkan penapis air
dengan harga promosi, adakah anda berminat untuk membelinya?
4) Tag kan pada 2 orang dan pastikan mereka tahu mereka telah di tag.
5) Tinggalkan link entry anda di kotak komen ye.
6) Contest bermula dari 23 Mei - 30 Jun 2011.

  • Contest ini dilakukan secara online dan offline. Online adalah melalui blog PERSONA TRADING dan offline dilakukan di booth kami di Econsave Bangi, Jalan Reko.
  • Pemenang akan dipilih 2 orang dari online dan 2 orang dari offline.
Hadiah menarik menanti anda semua. Lihat di bawah ini:

HADIAH PERTAMA
Penapis Air Imtiyaaz SE bernilai RM598.00

HADIAH KEDUA
Imtiyaaz Termos Alkali bernilai RM298.00

HADIAH KETIGA
Raudhah de' Foot Patch(20 keping) RM65.00

HADIAH KEEMPAT
Raja Detox(10 keping) RM25.00

Friday

Promosi di Econsave Bangi ~ SUDAH DITUTUP ~


Kami telah berada di Econsave Bangi, Jalan Reko bermula 25 April 2011. Insyaallah, saya telah mengikat kontrak selama setahun di sini. Jika ada sebarang pertanyaan dan pembelian spare part boleh terus datang ke Econsave atau call/SMS, kami mempunyai TEAM SERVICES utk datang terus ke rumah anda. Atau anda masih boleh order secara online. Terima kasih (gambar ke-2 di atas hanya hiasan). Tapi lebih baik call dulu sebelum datang sebab saya selalu merayap cari projek.. :) 0136458580. Kami juga mencari ajen-ajen yang berminat menjana pendapatan, sms/call untuk dapat harga pengedar yang terbaik. Alhamdulillah dan terima kasih kepada pelanggan yang telah membuat pembelian disini.

OPERASI TELAH DITUTUP DISEBABKAN TIDAK BOLEH MEMBERI KOMITMEN DAN STAFF BERSALIN..  TERIMA KASIH KEPADA PELANGGAN DAN RAKAN NIAGA YG MEMBERI KERJASAMA. UNTUK TEMPAHAN PRODUK ATAU BARANG GANTIAN BOLEH TERUS HUBUNGI 0136458580.

Saturday

Pakej Jimat Imtiyaaz

Mesti ramai yg tercari-cari produk terbaik serta produk keluaran muslim. Imtiyaaz sentiasa menjadi pilihan mereka yang mementingkan yg terbaik dunia dan akhirat. Saya menawarkan produk JIMAT utk anda. Jika berminat, boleh hubungi saya terus. Sy juga ada tawarkan pakej Installment Mudah utk anda. Anda pasti teruja. TQ.

HARAP MAAF PAKEJ INSTALLMENT SUDAH DIHENTIKAN PROMOSI. TERIMA KASIH

Monday

Penapis Dr. Imtiyaaz Classic 2011


Produk terbaru Imtiyaaz. Harga hanya RM658 sahaja! Design baru dengan 5 penapis didalamnya. Ada sijil halal JAKIM. Promosi TERBARU dengan saya hanya RM450 sahaja. Penghantaran percuma di sekitar Lembah Kelang shj. Untuk diluar kawasan, penghantaran melalui pos laju (tambahan RM30shj) Berminat? Hubungi saya 0136458580.

Boleh terus bank in ke MBB atau CIMB. TQ

Sunday

Terima kasih atas sokongan promosi di Giant Sri Kembangan



Baru balik dari promosi produk Imtiyaaz di Giant Sri Kembangan. Bermula dari 18 Mac 2011 hingga semalam 10 April 2011 (22 hari). Alhamdulillah w/pun orang tak berapa ramai tapi kami dapat juga closing banyak pakej dan berbelas penapis air Imtiyaaz terjual. Seronok dapat ramai kawan baru dan mrk semua pasti rindukan kami.. hehe. :)
Terima kasih kepada pelanggan dan bakal2 pelanggan yg telah buat tempahan. Pemasangan akan dibuat secepat mungkin.. kena ikut que ye.. (Kredit also given to my brother Sharill who handle sales here)

Imtiyaaz Outdoor Water Filter


Imtiyaaz Outdoor Water Filter menyingkirkan sediment, mineral dan klorin sebelum memasuki kedalam sistem rumah anda . Ia berfungsi menyingkirkan sisa berbahaya didalam air minuman, lebihan sediment dan bahan kimia seperti klorin, mineral seperti kalsium dan magnesium. Ciri-ciri penapis air " Imtiyaaz Outdoor System" adalah kombinasi unik dari quick sand dan pasir halus. Ia menghasilkan air bersih sempurna dan dilengkapi dengan sistem " backwashing" dan penapisan 5 peringkat. Imtiyaaz Outdoor System diperbuat dari fiber khas. Ia dapat melindungi dari ultra violet , tahan lama, paling kuat, perlindungan alam sekitar dan mempunyai rekabentuk yang menarik. Ideal untuk penggunaan rumah, kondominium, hotel, restoran, makmal dan hospital.

HARGA PROMOSI BELI DENGAN PERSONA TRADING :

Harga asal RM1400. Tapi yang bagi yang boleh bayar CASH hanya RM880 sahaja (kos pemasangan RM150 dikecualikan).


TOTAL SEPATUTNYA= RM980 + RM150 = RM1130 (Saya caj kos pemasangan)
TAPI SKRG HANYA BAYAR RM880 sahaja! 

Berminat? Sila hubungi saya 0136458580. Warranty 3 tahun utk dalaman dan Warranty 10 tahun utk fiber luar.

Wednesday

Pembayaran Melalui Kad Kredit

Terbaru. Saya juga menerima pembayaran produk melalui pemotongan kad kredit. Untuk kepuasan pelanggan dan tuntutan semasa, pembayaran melalui kad kredit diterima. Saya akan terus ke tempat anda untuk buat pemotongan bayaran. Jadi boleh terus hubungi saya 0136458580 untuk membeli produk2 yang saya tawarkan. TQ

Tuesday

Pusat Jualan ~ SUDAH DITUTUP ~
















Pusat jualan yang di cover oleh saya. Pertama : PKNS Bangi dan Econsave Puncak Alam.
Untuk pembelian produk2 boleh hubungi saya 0136458580. Terima kasih

Monday

Pakej Menarik (Harian Metro)


Kami juga mengeluarkan pakej penapis air Imtiyaaz yang menarik untuk dipromosi di Harian Metro. Boleh hubungi mana2 stokis kami atau saya terus 0136458580.

Kami juga ada pelbagai rangkaian produk lain.

Friday

Cara TERBAIK mengamalkan Madu.

Oleh kerana madu adalah merupakan seruan Allah dan amalan Rasulullah, harus disertakan dengan dengan NIAT dan membaca :

1- Baca Bismillah

2- Baca Selawat Nabi

3- Baca Subhanallah

4- Baca Masyaallah

5- Baca Allahuakbar

6- Baca Al-Fatihah

7- Baca Ayat Kursi

Setelah dibaca, tarik nafas dan tiupkan ke dalam botol berisi madu, selepas itu tuangkan madu tersebut ke dalam sudu (lebih bagus, sudu plastik) lalu dicelupkan (1) hujung Jari Telunjuk lalu dihisap. (2) Jari Manis lalu dihisap. (3) Jari Kelingking lalu dihisap. (4) Jari Telunjuk lagi, lalu dihisap. (5) Jari Manis lagi, lalu dihisap. Selepas itu tuang baki madu di dalam sudu ke atas tapak tangan lalu dijilat.




Thursday

Promosi Penapis Execlusive Imtiyaaz

Harga asal RM2280 sekarang promosi hanya RM798 shj!. Pembelian dengan saya diskaun lagi RM98. Ya dengan RM700. Wow Memang Murah!! Bentuk cantik dan kualiti terbaik. (Hingga stok habis..)
Berminat? Hubungi 0136458580 untuk dapat special price!

PROMOSI TAHUN 2013 dan 2014! 

Wednesday

Induction Cooker + Halogen


MURAH! Hanya RM2500 sahaja. Harga pasaran RM3200 (boleh check semua promosi di pasaraya besar) Dapur alaf baru. PERCUMA Set Periuk Stanless Steel 8 pcs bernilai RM850. Warrantty 1 tahun.
Kalau cash atau bayar melalui card kredit tanpa interest begitu juga installment. Cuma kalau installment tak dapat periuk stanless steel PERCUMA!.
Kaedah Installament: Bayaran Pertama RM1000 (brg akan terus dihantar ke rumah). Bayaran Kedua RM500, Ketiga RM500, Keempat RM500. Ok Berminat? Hubungi 0136458580

Tuesday

Antara produk terbaru kami adalah PRODUK UBAT KUAT. Ia adalah makanan tambahan yang boleh membantu anda mencapai kepuasan sex suami isteri.

Didatangkan dengan 2 pakej. Kotak kecil 5 sachet = RM75 dan Kotak BESAR 10 sachet hanya RM130 shj. (penghantaran percuma)

Serbuk Anggur Merah

Anggur mempunyai fitonutrient (polyphenols) dan khasiat kandungan saponin pada anggur mencegah penyerapan kolestrol dalam darah ia juga bertindak sebagai anti-oksidan dan anti tumor. Kandungan zat besi dan gula dalam anggur berupaya melancarkan aliran darah, merangsang fungsi buah pinggang, menurunkan tekanan darah, migraine, radang sendi dan menyembuhkan bronchitis, batuk, membersihkan darah dan meningkatkan kecantikan kulit. Terdapat mineral besi dan manganese yang penting menjaga libido dan kesuburan lelaki.

Maca (Lepidium Meyenii)

Tumbahan akar lobak yang banyak digunakan untuk tujuan perubatan. Ia adalah untuk meningkatkan stamina, tenaga dan fungsi seksual dengan meningkatkan aktiviti sperma serta menggalakkan kesuburan bagi lelaki dan wanita.

Butea Superba (Raja Herba)

Akar dan batang tumbuhan Butea Superba digunakan sebagai ubatan untuk tenaga dan daya kuasa alternative untuk Viagra. Mampu meningkatkan kegiatan seksual lelaki dengan mengalakkan pengaliran darah dalam organ lelaki, meningkatkan kekerapan, ketahanan dan masa kekuatan seksual lelaki.

Protein Soya

Kacang soya kaya dengan bahan mineral seperti kalsium, sodium, magnesium, zat besi dan fosforus. Isoflavin soya dipercayai dapat meningkatkan kesihatan payudara serta mencegah penyakit barah payudara, mencegah osteoporosis, meningkatkan peredaran darah, membuang toksin dalam sel, mempertingkatkan fungsi buah pinggang, jantung dan hati. Kandungan asid amino, asid lemak Omega3, asid folok, zat besi dan kalsium sesuai sebagai makanan tambahan mencegah anemia dan mengurangkan masalah kesihatan. Ologosaccarid pula akan memperbaiki sembelit dan mencegah barah kolon.

Ekstrak Stevia

Stevia adalah sejenis daun dari kawasan tropika yang boleh mengganti gula. Stevia adalah 100% ekstrak semulajadi yang boleh digunakan untuk pesakit kencing manis dalam menurunkan kadar gula dalam darah, menurunkan tekanan darah tinggi, membunuh virus, mengurangkan keradangan, mengurangkan berat badan serta mengelakkan maslah diabetes.

Monday

Bantal Tungku Panas Bermagnet

Ini ada satu offer barang yang menarik lagi best. Produk yang diberi nama Tungku Moden atau pun di panggil juga sebagai bantal panas atau juga dikenali sebagai tungku panas. Produk ini boleh didapati dalam dua bentuk iaitu bermagnet dan tanpa magnet. Tungku moden ini berkesan untuk lelaki dan wanita yang sakit sendi, urat, lenguh badan, senggugut, pecah angin/lemak dll. (Kami hanya jual yang bermagnet sebab lebih berkesan)
Produk ini merupakan inovasi terbaru tungku yang satu ketika dahulu bersifat tradisional kini di perbaharui untuk kemudahan anda, ia sangat baik untuk kesihatan anda sekeluarga.

Diperbuat daripada bahan anti-kuman yang mengandungi cecair, tungku moden ini bersih dan mempunyai unsur perubatan yang tersendiri.


Berat = 1.7kg++ setiap satu

Siapa yang sesuai memakainya?

Fungsi :
1. Mengelakkan artritis.
2. Baik untuk pesakit strok.
3. Mengurangkan sakit servikal vertebra.
4. Mengurangkan sakit kepala, sakit gigi
5. Melegakan sakit leher, bahu dan belakang badan.
6. Melegakan masalah sengugut (period pain)
7. Membantu mengurangkan berat badan.
8. Mengurangkan masalah lenguh-lenguh lutut dan sakit pinggang
9. Mengurangkan masalah perut kembung.
10. Melegakan bahagian tulang patah
11. Meredakan demam

Ciri-ciri:
Cecair merupakan air garam bukit dan gel, ianya diisi sekali sahaja dan mudah di bawa ke mana-mana.

* orang dewasa 12 tahun dan ke atas.
* wanita yang baru lepas bersalin dan menghadapi senggugut.
* Menghadapi masalah lenguh badan dan angin.
* Juga untuk lelaki sesuai untuk seluruh badan kecuali bahagian kemaluan.

HARGA YANG DITAWARKAN HANYA RM50. BERMINAT? Hubungi 0136458580


Sunday

Franchise Dr. Imtiyaaz


Ini adalah projek terbaru kami, ianya bukanlah franchise tulen. Ia adalah berkonsepkan bisnes trading 100% namun kami amat menggalakkan anda membuka kedai Dr. Imtiyaaz seluruh negara. Tiada sebarang YURAN dikenakan, hanya setiap Usahawan yang berminat menjalankan perniagaan bersama kami hanya membeli stok sahaja. Berminat sila hubungi saya 0136458580

Saturday

Mengapa anda perlu ada penapis air?

KUALA LUMPUR - Pantang ada masalah air kotor berlaku, rata-rata kebanyakan 7.5 juta pengguna air di Kuala Lumpur, Putrajaya danSelangor biasanya 'menuding jari' kepada Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn. Bhd. (Syabas).

Kadangkala tuduhan itu bukan semuanya salah Syabas malah ia juga berpunca daripada sikap pengguna sendiri mengakibatkan air yang disalurkan kotor, keruh dan berkeladak.

Pengurus Besar Bahagian Komunikasi dan Hal Ehwal Awam Syabas, Abdul Halem Mat Som berkata, masalah air kotor itu kebanyakannya berpunca daripada sistem paip dalaman di rumah pengguna yang tidak diservis dengan baik.

Hal itu terbukti melalui beberapa siri pemeriksaan tangki air rumah yang dilakukan Syabas sejak beberapa tahun lalu. Penemuan terbaru dibuat di sebuah rumah di Kampung Baru di sini semalam.

Sungguh menjijikkan apabila melihat tangki air yang diperiksa. Ia disaluti karat tebal, berlendir dan mengeluarkan bau busuk hingga kelihatan seperti sebuah tangki najis.

"Kebanyakan pengguna Syabas tidak menyedari bahawa masalah bekalan air paip kotor di rumah mereka kebanyakannya berpunca daripada sistem paip di dalam rumah," katanya ketika ditemui selepas program Turun Padang Syabas di sini semalam.

Menurut Abdul Halem, pemeriksaan Syabas mendapati kira-kira 80 peratus daripada 1,076 aduan bekalan air kotor yang diterima pihaknya sejak 6 April lalu berpunca daripada sistem paip atau tangki air di dalam rumah yang telah usang dan berkarat.

Friday

Ready Stok Untuk Semua Produk

Semua produk yang ditawarkan oleh Persona Trading mempunyai stok tersedia. Kami adalah pembekal dan pengedar utama hampir setiap produk.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...