TQ Followers

Tuesday

Servis Penapis Air Imtiyaaz

  

** SERVIS, MAINTAINENCE DAN ALAT GANTI**

Ramai yang tidak tahu dan tidak sedar tentang servis penapis air ini. Sebenarnya tidak kira penapis air dirumah anda itu mahal atau murah yang penting anda perlu tahu dan ambil tahu tentang servis dan kos servis penapis air anda itu. Ditakuti air yang terhasil dari Penapis Air yang tidak diservis dan diganti filter akan menghasikan air yang tidak sihat.

IMTIYAAZ menawarkan servis penapis air yang paling murah dan mudah. Untuk maklumat tentang penapis air imtiyaaz dan kos-kos yang perlu anda tahu sila login dan LIKE Facebook Imtiyaaz ini.
<KLiK Disini>>

Semua jenis tabung/filter gantian pelbagai model IMTIYAAZ ada di dalam stok termasuk model Dr.Imtiyaaz (6 tabung), Dr. Imtiyaaz Classic (5 tabung) dan Exclusive Hijau (6 tabung).

Harga tidak mahal untuk semua model termasuk Imtiyaaz SE, Dr. Imtiyaaz, Exclusive Hitam/Hijau, Dr. Imtiyaaz Classic dan juga Dr. Imtiyaaz Extra.

Kami menawarkan servis terus ke RUMAH anda untuk kawasan Selangor. Manakala untuk kawasan lain seluruh Malaysia, anda boleh tempah Tabung Penapis atau spare part lain melalui pos. Sila sms ke 0136458580 untuk mendapat harga promosi.

# WARRANTY 1 tahun bagi pembelian produk baru Imtiyaaz.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...